Tamara Stockholm

Hej! Jag heter Tamara,jag skriver om aallt mellan himmel och jord

Ge böter till föräldrarna

Publicerad 2017-02-22 12:49:00 i Allmänt,

I Stockholms förorter som(Rinkeby,Hallonberga, Tensta,Hässelbygård och många andra förorter) står ungdomar och barn utanför tunnelbanan. De  röker,spottar,knuffas,skriker,bråkar,ge sig på tjejer och tafsar,svär fula ord,tar droger eller säljer droger!. Polisen och samhället i stort sätt har inte så mycket makt,de är lagbundna.Jag har sett hur polisen står och pratar med dessa ungdomar och försöker få de förstå att så där får man inte bete sig men ungdomarna fnissar och inte lyssnar. De bryr sig inte mycket, de har ingen respekt,då måste man förstå att det är tecken på ouppfostran,att man hemma inte lärt sig vad är respekt,rätt och fel. Föräldrarna har det största ansvaret för det som händer !.Jag vill säga till dessa föräldrar så här : De flesta av er har invandra bakgrund,när ni intervjuades hos Migrationsverket första gång sa ni då att ni har kommit Sverige för att ge era barn ett bätter framtid,utbildning och därför fick ni stanna i Sverige!,fick uppehållstillstånd så uppfostra era barn väl!. Nej de gör inte det,de flesta av "föräldrarna" har glömt bort vilket svårt liv de hade i hemlandet,ekonomisk för en del,politisk för andra,ingen livskvalité har många haft i hemlandet. Så nu när ni (föräldrar)fick stanna i Sverige vad har ni gjort för era barn?och de för samhället? 
Denna situation fortsätter och personligen tycker jag att det blir värre då är det dags att ändra vissa lagar!. Lagar för att vi andra invandrare som uppskattar Sverige mer än etniska svenskar inte dras över en kam!. Vi som har kämpat hårt,jobbat och skött oss.Vi som har uppfostrat våra barn bra och lärt de respekter äldre,tjejer,poliser,lagar och skolan mm..ni förstör för oss. 
Ge föräldrarna BÖTER,de som sitter hemma och tittar på parabol kanaler och äter fågelfrön!,inte har en aning om vad barnen är och gör!. Börja med böter först (måste börja mild för svenskar tror fortfarande att lagom är bäst!stackars). Ger man böter kanske svider det och förstår att samhället inte acceptera vad som helst. De ungdomar och unga måste förstå att deras föräldrar har svikit de!,få de unga undra vad är framtiden och livskvalité?iallafall måste man se till att de själva blir bättre föräldrar.
 
Jag fortsätter att skriva om detta ämne, fortsättning följer...
 
PS:Jag vill säga till  någon Jonna Sima som skrev en krönika i Aftonbladet under rubriken : upploppen i Rinkeby ger inte Trump rätt! att din krönika stinker och en fråga kan du tänka dig att bo i Rinkeby? 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela